We zijn al een hele poos bezig met het samenstellen van een boek over het leven van Octave Rotsaert, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Het boek heet: “In de voetsporen van een getalenteerde Brugse beeldhouwer en kunstschilder, Octave Rotsaert”. Het boek heeft niet enkel tekst, er zijn ook foto’s, documenten en nieuwe weetjes aanwezig. Het boek is er gekomen dankzij de online website, waar wij veel informatie konden uithalen. Het is niet zomaar een boek, het is meer dan een boek… het is een levenswerk van één der grootste Brugse kunstbeeldhouwers uit de Brugse geschiedenis. De bedoeling van dit boek is om meer informatie te kunnen geven aan mensen die geïnteresseerd zijn in deze bekende Brugse kunstenaar. Sommige dingen (weetjes, anekdotes, teksten en foto’s) zal u niet terugvinden op onze website maar wel in dit  boek. Het boek wordt op regelmatige basis aangepast met nieuwigheden en (of) aanpassingen van fouten en teksten. Het digitaal boek is niet gratis raadpleegbaar, ook niet voor leden van onze website, u mag een vrijwillige gift geven en pas nadien krijgt u een code waarbij u kan inloggen. Uiteraard geldt dit niet voor familieleden of mensen die iets aangebracht hebben en die een meerwaarde zou kunnen betekenen aan dit boek.

Ter informatie: sinds 11 mei 2019 is de online publicatie volledig geïntegreerd in onze website.

Bekijk de digitale versie: klik hierop (u heeft wel een wachtwoord nodig om het boek te raadplegen, vraag deze code HIER aan.). Gelieve manueel de code (wachtwoord) in te geven. Mocht het zijn dat u zich vergist met uw code (wachtwoord), dan kan u niet inloggen en blijft de website het wachtwoord opnieuw vragen.


Wij delen mee dat er geen papieren publicatie komt van het boek, reden hiervoor is dat er te weinig interesse is. U kan daarentegen wel het boek digitaal raadplegen voor een klein prijsje, u mag zelf kiezen hoeveel u geeft, wij zien dit als een vrijwillige gift voor het harde werk die wij leveren voor zowel de website als de digitale versie van het boek. Klik HIER om een wachtwoord aan te vragen.


Hieronder vindt u een invul formuliertje, wij zouden graag weten of er mensen geïnteresseerd zouden zijn om het boek in boekvorm (papier) aan te schaffen, en zo ja voor welke prijs. Gelieve rekening te houden dat het nog niet zeker is dat het boek wel ooit zal verschijnen. U moet rekening houden met het feit dat de prijs inclusief port kosten en behandelingskosten zou zijn.


    Spellingsfout gezien? Selecteer de tekst met uw linker muisknop en klik op Ctrl+Enter.

    2 opmerkingen op deze pagina

    Geef een antwoord