We zijn al een hele poos bezig met het samenstellen van een boek over het leven van Octave Rotsaert, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Het boek heet: “In de voetsporen van een getalenteerde Brugse kunstbeeldhouwer, Octave Rotsaert”. Het boek heeft niet enkel tekst, er zijn ook foto’s, documenten en nieuwe weetjes aanwezig. Het boek is er gekomen dankzij de online website, waar wij veel informatie konden uithalen. Het is niet zomaar een boek, het is meer dan een boek… het is een levenswerk van één der grootste Brugse kunstbeeldhouwers uit de Brugse geschiedenis. De bedoeling van dit boek is om meer informatie te kunnen geven aan mensen die geïnteresseerd zijn in deze bekende Brugse kunstenaar. Sommige dingen zal u niet terugvinden op onze website maar wel in dit  boek. Het boek wordt op regelmatige basis aangepast met nieuwigheden en (of) aanpassingen van fouten en teksten. Het digitaal boek is niet gratis raadpleegbaar, ook niet voor leden van onze website, u mag een vrijwillige gift geven en pas nadien krijgt u een code waarbij u kan inloggen, uiteraard geldt dit niet voor familieleden of mensen die iets aangebracht hebben die meerwaarde zou kunnen betekenen aan dit boek.

Bekijk de digitale versie klik hierop (dit gaat via popup dus gelieve uw popup-blocker uit te schakelen of aan te passen) ofwel vraag HIER een code aan.


Wij delen mee dat er voorlopig geen papieren publicatie komt van het boek, reden: er is te weinig interesse. U kan daarentegen wel het boek digitaal raadplegen voor een klein prijsje, u mag zelf kiezen hoeveel u geeft, wij zien dit als een vrijwillige gift voor het harde werk die wij leveren voor zowel de website als de digitale versie van het boek. Klik HIER om een wachtwoord aan te vragen om het digitale boek te lezen.


Hieronder vindt u een invul formuliertje, wij zouden graag weten of er mensen geïnteresseerd zouden zijn om het boek aan te schaffen, en zo ja voor welke prijs. Gelieve rekening te houden dat de prijs niet definitief is en dat het nog niet zeker is dat het boek zal verschijnen. U moet rekening houden met het feit dat de prijs inclusief port kosten en behandelingskosten is.

Spellingsfout gezien? Selecteer de tekst met uw linker muisknop en klik op Ctrl+Enter.

Geef een reactie