registreren

Een registratie op onze website loopt blijkbaar niet altijd vlekkeloos, nadat u op het woordje: “Registreren” klikt komt er een popup schermpje, dit popup schermpje vraagt een authenticatie: door de vele misbruiken in het verleden heeft de provider, waar onze website zich op bevindt, een authenticatie ingevoerd. Dit wil zeggen dat de provider wil weten of u al dan niet een menselijke gebruiker bent. Dit om spam en dergelijke te voorkomen. In dit popup schermpje moet u een gebruikersnaam en wachtwoord ingeven, de volgende gebruikersnaam en wachtwoord zijn: antagonist (zowel voor het wachtwoord als de gebruikersnaam). Klik vervolgens op de “OK”-knop. De effectieve registratie kan nu van start gaan. Het kan zijn dat u dit venster niet krijgt en dat u dit mag overslaan.

Vervolgens krijgt u dit schermpje te zien, geef uw gekozen gebruikersnaam in en een correcte e-mail adres: belangrijk bij het ingeven van uw e-mail is dat het een juiste, correcte en bestaande e-mail adres moet zijn anders mislukt de registratie. Lees aandachtig de voorwaarden en beleid van onze website en vink het aan. Klik vervolgens op “Ik ben geen robot” en dan op “Registreren”.

registreren2 registreren3

Na de registratie krijgt u dit schermpje te zien en krijgt u een persoonlijke e-mail in uw inbox met uw wachtwoord en alle gegevens.

registreren4

In uw inbox ziet u de volgende e-mail: [Octave Rotsaert] Je gebruikersnaam en wachtwoord.

registreren5

Bij problemen kunt u de beheerder contacteren via het contactformuliertje.

Spellingsfout gezien? Selecteer de tekst met uw linker muisknop en klik op Ctrl+Enter.