-1- Registreren is volledig gratis en zonder verplichtingen.

-2- U kan gelijk wanneer uw registratie ongedaan maken zonder enkele aankopen of verplichtingen.

-3- De gegevens die wij verkrijgen zullen nooit doorverkocht worden aan derden, de gegevens bij ons zitten veilig achter slot en grendel.

-4- Uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

-5- Wij kunnen op elk moment uw registratie te niet doen mochten we merken dat het gaat over spam registraties of beledigingen tegen andere gebruikers van onze website.

-6- Mededelingen en opmerkingen kunnen op elk moment aangepast worden door de beheerder van deze website.

-7- Veranderingen en aanpassingen van onze voorwaarden kunnen in de toekomst uitbreiden en (of) veranderen, ter kennisgeving krijgt u daarvan altijd via e-mail een bevestiging van deze aanpassingen.

-8- Uw wachtwoord wordt beveiligd en versleuteld opgeslagen in onze database, de beheerder van de website kan uw wachtwoord niet controleren, het is zelfs onleesbaar. Als u uw wachtwoord niet meer weet is er maar één oplossing en dat is een reset van het wachtwoord.

-9- Mededelingen en (of) opmerkingen die ooit geplaatst werden door gebruikers kunnen niet verwijderd worden, een correctie is wel mogelijk mits aanvraag via het contactforumliertje.

-10- Statistieken van bezoekers worden per uur bijgehouden, dit is een overzicht in cijfers en grafische tabellen, om een overzicht te hebben over de bezochte pagina’s op onze website. Enkel de beheerder kan de statistieken raadplegen.

Spellingsfout gezien? Selecteer de tekst met uw linker muisknop en klik op Ctrl+Enter.